Kom terug bij jezelf en geniet van natuurlijk leven in flow

Welkom op de website van Lunara; praktijk voor Levenstransformatie.

Mijn naam is Rilana Altena, Levenstransformatie expert en orthopedagoog, geboren in 1975 en wonend met mijn gezin, man Richard, bonusdochter Pien en hond Nell, in het mooie Twente. Mijn passie is om ondernemende vrouwen, die heel erg druk zijn met het hoog houden van alle ballen en zichzelf vergeten, te helpen zichzelf te helen, door de transformatie te maken naar het houden van zichzelf. Om dit te kunnen doen heb ik mij geschoold op het reguliere, maar ook het alternatieve vlak, dat laatste eigenlijk al mijn hele leven. Keltisch paganisme heeft min of meer altijd deel uitgemaakt van mijn levenspad. Via verschillende omwegen, opleidingen, workshops en ervaringen, ben ik uiteindelijk beland waar ik nu ben, thuis en bij mezelf in alle opzichten.

Ik ben gediplomeerd orthopedagoog en mindfulnesstherapeut (voor volwassenen en kinderen), natuurcoach, fytotherapeut in opleiding, docent en trainer. Ik heb jarenlang als docent en zorgdeskundige in het onderwijs gewerkt en daarnaast trainingen en workshops gegeven aan leraren en zorgcoördinatoren. Ook werkte ik met andere vrouwen onder de naam Twents Avalon op het natuurspirituele vlak. Waar ik workshops op het spirituele vlak gaf, spirituele reizen en vrouwengroepen begeleidde. Daarnaast heb ik een rode tent gehoed.

In mijn werk voor Lunara probeer ik de verschillende disciplines en kanten van mezelf met elkaar te verbinden. Mijn wetenschappelijke en spirituele kant, mijn therapeutische en Keltisch paganistische kant. Verbinding tussen mijn verschillende kanten, maar ook balans daarin staat voorop.

Over mij:

Over mij

Rilana Altena

Rilana Altena

LevensKrachtVerbinder, Maanvrouw, healer, natuurspiritueel, kennisdrager – en deler, authentiek, puur, daadkrachtig, groot inlevingsvermogen, liefdevol, vol passie en enthousiasme.
Lees meer.