Deze pagina afdrukken
dinsdag, 30 mei 2017 09:49

Verander je leven door positief te denken!

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Wil je je leven veranderen? Dan heb je meer succes als je van het positieve uitgaat!

Nu ik erop terugkijk, leefde ik heel erg sterk vanuit pessimisme. Ik ging er altijd vanuit dat ik niet goed genoeg was, dat dingen niet zouden lukken. Dat ik niet de moeite waard was om mee om te gaan, laat staan om naar de luisteren of je door te laten inspireren. Ik startte mijn praktijk met die gedachte. Als je start met de gedachte dat er niets goed voort gaat komen uit wat je doet, dan gaat er ook niets goed uit voortkomen. Dat ervaarde ik ook echt. Ik werkte mijzelf door die negatieve gedachten echt tegen. Sterker nog ik werd er letterlijk ziek van. Door het in de weerstand gaan, in het negatieve te blijven, werd dat steeds groter en groter. Waar je aandacht aan schenkt dat wordt groter, daar verbind je je aan en dat zal dan ook uitkomen.

 

Letterlijk meten

Dit is ook iets wat je kunt meten. Als iets negatieve aandacht krijgt, dat het negatieve dan groter wordt. Maar ook als je iets positieve aandacht krijgt, dat dit dan groter wordt. Ik leef nu echt naar de natuur, de maan is een heel belangrijk onderdeel in mijn leven geworden. Ik zie de maan als een helend, moederlijk element in mijn leven. En de maan is ook helend. Met volle maan maak ik vaak maanwater. Water dat in de energie van de volle maan heeft gestaan. Dit water is, positief, helend en reinigend, door de energie van de maan. En dat voel je.

Je kunt door positiviteit, goede gedachten en door de maan, water helend maken. Dat stukje is gemeten en op de foto gezet door Masaru Emoto. Als je twee glazen water neerzet, de ene benader je met heftige muziek of verdrietige muziek en de andere met vrolijke of rustige klassieke muziek. Dan zal de eerste op moleculair niveau er veel minder mooi uitzien dan de tweede. Als je op de eerste een sticker plakt met daarop geschreven ‘jij bent slecht’ en op de tweede een sticker met ‘jij bent goed’. Dan zal de eerste moleculen hebben die kapot zijn en de tweede prachtig, als sneeuwvlokken zo mooi.

 

Waar je aandacht aan schenkt wordt groter, verbind je je aan en komt uit!

 

 

 

Wat zegt dit nou over jou?

Jij bestaat voor meer dan 70% uit water. De maan heeft dan ook invloed op ons, zij heeft ook invloed op eb en vloed. Het eerste is niet bewezen, maar voor mij een logische gevolgtrekking. Maak gebruik van de maan om jezelf te helen. Maar daarnaast hoe jij tegen jezelf praat, wat jij over jezelf zegt, dat heeft heel veel invloed op het water in je lijf. Je kunt jezelf echt ziek, kapot praten. Op het moment dat jij positief over jezelf praat, dan zullen de watermoleculen in je lijf helen en zal je je echt beter gaan voelen. En zal je leven positief veranderen.

 

Wat kan jij doen voor jezelf?

  • Wees voor de verandering eens optimistisch. Ervaar eens wat dat voor je kan doen.
  • Zeg elke morgen bij het opstaan tegen jezelf, ‘vandaag ga ik een goede dag hebben, wat er ook gebeurt!’
  • Groet je dag met een nieuwsgierige verwachting, ‘ik ben benieuwd welke kansen om te groeien en te bloeien er vandaag zullen zijn voor mij!’
  • Misschien zal het werken, misschien niet – maar het zal zeker beter werken dan PESSIMISME en negativiteit!

 

Om over te reflecteren:

Wat is je mindset?

Ben je je bewust hoe je mindset jouw succes beïnvloedt (wat dat voor jou is)?

Ben je je bewust hoe het jouw geluk, tevredenheid e.a. (wat dat voor jou is)?

Ben jij in de basis een optimist of een pessimist?

Maak jij de fout om een pessimist te zien als een realist?

 

Wil jij meer met de maan gaan leven, maar je weet niet hoe? Download dan mijn ebook Leef het Ritme van de Maan.

 

Leef in liefde en verbinding.

Hartegroet, Rilana

Gelezen: 3190 keer
Drs. Rilana Altena

LevensKrachtVerbinder, maanvrouw, verbinder, healer, natuurspiritueel, kennisdrager – en deler, authentiek, puur, daadkrachtig, groot inlevingsvermogen, liefdevol, vol passie en enthousiasme.

www.lunara.nl