Kom terug bij jezelf en geniet van natuurlijk leven in flow

Welkom op de website van Lunara; praktijk voor Levenskrachtverbinding.

Mijn naam is Rilana Altena, Levenskrachtverbinder en Maanvrouw, geboren in 1975 en wonend met mijn gezin, man Richard, bonusdochter Pien en hond Nell, in het mooie Twente. Mijn passie is om mensen te helpen zichzelf te helen, door VERBINDING te maken met de natuurlijke krachten in henzelf, de mensen om hen heen en/of de natuur. Om dit te kunnen doen heb ik mij geschoold op het reguliere, maar ook het alternatieve vlak, dat laatste eigenlijk al mijn hele leven. Keltisch paganisme heeft min of meer altijd deel uitgemaakt van mijn levenspad. Via verschillende omwegen, opleidingen, workshops en ervaringen, ben ik uiteindelijk beland waar ik nu ben, thuis en bij mezelf in alle opzichten.

Ik ben gediplomeerd orthopedagoog en mindfulnesstherapeut (voor volwassenen en kinderen) en fytotherapeut in opleiding, daarnaast ben ik hoedster van een rode tent in Twente. Ik heb jarenlang als docent en zorgdeskundige in het onderwijs gewerkt en daarnaast trainingen en workshops gegeven aan leraren en zorgcoördinatoren. Ook werkte ik met andere vrouwen onder de naam Twents Avalon op het natuurspirituele vlak. Onlangs heb ik mijn praktijk omgezet naar Lunara, omdat deze naam meer past bij wie ik ben, de maan speelt namelijk een grote rol in mijn leven. Dat is ook te zien in de naam van mijn praktijk; Luna is Latijn voor Maan en RA zijn mijn initialen. In mijn werk voor Lunara probeer ik de verschillende disciplines en kanten van mezelf met elkaar te verbinden. Mijn wetenschappelijke en spirituele kant, mijn therapeutische en Keltisch paganistische kant. Verbinding tussen mijn verschillende kanten, maar ook balans daarin staat voorop.

Over mij:

Over mij

Rilana Altena

Rilana Altena

LevensKrachtVerbinder, Maanvrouw, healer, natuurspiritueel, kennisdrager – en deler, authentiek, puur, daadkrachtig, groot inlevingsvermogen, liefdevol, vol passie en enthousiasme.
Lees meer.