Kom terug bij jezelf en geniet van natuurlijk leven in flow

Vrouwenkracht

Er zijn vrouwen die een kamer binnenstappen en meteen gezien worden. Ze zijn vol zelfvertrouwen en boeien anderen; een houding die aantrekkelijk is en moeiteloos lijkt te zijn. Andere vrouwen vallen totaal niet op; zij zijn onzichtbaar en als ze willen opvallen, moeten ze daar heel veel moeite voor doen. Het verschil tussen deze twee soorten vrouwen, is de mate van aanwezig zijn. De meeste vrouwen zijn niet ‘aanwezig’, worden niet gezien. Zij zetten zichzelf zo neer, omdat ze zichzelf zo voelen, niet in contact zijn met hun innerlijk licht, hun Levenskracht

Waar komt dit vandaan?

Mensen in de oude tijd keken op een andere manier naar de wereld dan nu. Zij waren één met de natuur en gingen ervan uit dat alles met elkaar was verbonden. De primitieve mens ervoer het als een groot mysterie, dat de vrouwelijke cyclus net zolang duurde als de cyclus van de maan en vrouwen leven baarden. Zonder vrouwen was geen leven mogelijk was, dus voor hen was het universum een grote moeder (moeder aarde) of de godin (Gaia). Hun godsdienst was een natuurreligie waar de godin werd vereerd.
De inquisitie zorgde ervoor dat het heilige vrouwelijke werd verklaard tot duivels. De status van vrouwen werd teruggebracht tot het baren van kinderen en het bezit zijn van een man. De verbondenheid met vrouwelijke kwaliteiten en de natuur werd naar de schaduw van het onbewuste verdrongen. Dit kwam eveneens door het vervangen van de maankalender, naar de gregoriaanse kalender. 
Hierdoor raakten vrouwen steeds meer vervreemd van hun wortels. Vrouwen hebben nauwelijks rolmodellen meer en worden vaak als tweederangs beschouwd: de oorzaak van veel ellende. Mannen die zelfs het vrouwelijke in zichzelf ontkennen besturen nu de wereld, een wereld die helemaal uit zijn evenwicht is. Bij de meeste vrouwen is de onderdrukking van het vrouwelijke, als emotionele pijn geïnternaliseerd. Het is zelfs onderdeel van hun pijnlichaam geworden.

Momenteel is er wereldwijd belangstelling voor godinnen en spiritualiteit. Vrouwen willen weer in contact komen met hun oeroude natuurlijke krachten en kwaliteiten. Ze willen zich weer neer zetten als de krachtige, mooie personen die ze in wezen zijn.

Ik laat jou weer in contact komen met je krachtige en vrouwelijke zelf. Jouw eigen kracht en aantrekkelijkheid zal groeien wanneer je je verbindt met de persoon die je vanbinnen bent. Je natuurlijke zelf, stralend en krachtig in zachtheid.

Vrouwen zijn als glas-in-lood-ramen. Ze sprankelen en stralen als de zon schijnt, maar wanneer het donker wordt, laat de ware schoonheid zich alleen zien als er licht van binnenuit straalt.
Elisabeth Kubler-Ross

 

Ik laat je op verschillende wijzen in contact komen met de oer-krachtige vrouw die in je zit.
 


Wil jij ook heerlijk tot jezelf komen op een plek waar je altijd welkom bent, gehoord en gezien wordt?

Waar je leert je te verbinden met je innerlijke vrouwelijke kracht, vanuit zachtheid.

Waar je in aanraking komt met gelijkgestemde vrouwen en echt een verbinding met hen aan kunt gaan.

KOM DAN NAAR DE RODE TENT.


Rite van de baarmoeder (Rite of the Womb The 13th Munay Ki)

Wil jij graag meer leven vanuit je buikgevoel, je intuïtie, maar weet je niet hoe je daar kunt komen, of zit daar (veel) pijn of angst? Nu is het moment aangebroken dat jij je als vrouw zich weer mag herinneren wie je werkelijk bent. Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

GEEF JEZELF DIT GESCHENK.

 
 
 

 

Rilana Altena

Rilana Altena

LevensKrachtVerbinder, Maanvrouw, healer, natuurspiritueel, kennisdrager – en deler, authentiek, puur, daadkrachtig, groot inlevingsvermogen, liefdevol, vol passie en enthousiasme.
Lees meer.