Kom terug bij jezelf en geniet van natuurlijk leven in flow

Rilana Altena

Mijn missie: Kom terug bij je natuurlijke zelf, door verbinding met je levenskracht. Dit klinkt wellicht heel zweverig en iets wat je wellicht alleen maar kan doen als je heel spiritueel bent. Maar niets is minder waar!

Mijn ervaring is dat veel vrouwen heel gestrest bezig zijn met alles en iedereen, behalve zichzelf. Ze gunnen het zichzelf niet of weten niet hoe ze tot rust kunnen komen, maar wel graag voor zichzelf willen zorgen. Het is mijn missie om deze vrouwen weer te laten genieten en vanuit eigen kracht in hun leven te laten staan. Het gaat hierom verbinding met de persoon die jij van oorsprong bent, zodat je weer in contact kunt komen met je natuurlijke zelf, natuurlijk leven. Zoals je vroeger als kind ook deed. Genieten van de kleine dingen, in het hier en nu zijn, maar ook je laten zien zoals je bent, zonder maskers. Hierdoor kom je weer tot rust en ben je meer in balans.

 

Ik ben opgegroeid in een vaderloos, bijstandsgezin. Ik miste mijn vader heel erg en daarnaast was het financieel echt geen vetpot. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het grootste gedeelte van mijn leven op zoek ben geweest naar een vaderfiguur. Iemand bij wie ik me wel veilig kon voelen en voor wie ik wel de moeite waard was om te blijven. Daarnaast kreeg ik ingeprent, dat ik voor mezelf moest zorgen, een goede opleiding moest hebben, want de bijstand daar moest je echt niet inkomen.
Het gevolg was dat ik mij volop in studies gooide, ik heb intussen 14 jaar studie achter de rug en ik ben nog bezig. Daarnaast heb ik een aantal relaties gehad met oudere mannen, waaronder een veel oudere man. Bij wie ik dacht veilig en geborgen te zijn, maar dat allesbehalve was. Ook wilde ik het iedereen naar de zin maken, om maar gezien te worden. Ik was onzeker, zoekende naar mezelf en op zoek naar iemand, die mijn zelfvertrouwen kon versterken. Terwijl de enige die dat kon doen, toch echt ikzelf was. Maar ik stond niet in verbinding met mijzelf en wist ook niet hoe daar te komen.

De dag dat ik de vrouw ontmoette die mijn ogen opende voor de verbindingskracht van de natuur, zal ik voor altijd koesteren. De natuur waar ik ver vanaf stond. Door haar kwam ik in aanraking met vrouwen met wie ik mij echt verbonden voelde en nog steeds voel. Tot die dag, ging ik verbindingen met vrouwen altijd uit de weg. Maar ik ging het aan, want ik had vertrouwen. Vanuit de verbinding met de natuur en met vrouwen, was ik in staat om verbinding te maken met mijzelf en vanuit mindfulness proces te starten waarin ik leerde echt tot rust en in balans te komen.

Rilana - Tien jaar geleden
Rilana - Tien jaar geleden


Nu zo’n 10 jaar later ben ik getrouwd met de liefste man die ik maar kan wensen, en heb een relatie die gelijkwaardig is. Dat gun ik iedereen. Liefde. Vooral vrouwen gun ik de liefde, zelfliefde. Dat ze weer in contact komen met zichzelf, met hun kern en van daaruit tot rust en in balans komen. Zodat zij hun innerlijke kracht, durven te tonen. 

 

Durf of wil jij weer een sterke vrouw te zijn? Die mooie en sterke vrouw die je in je kern bent, maar met wie je door omstandigheden geen verbinding meer mee hebt? Ik help je graag haar weer terug te vinden. Door jou te leren kijken naar je bron. Met liefde, zachtheid, geduld én jouw eigen levenskracht.

ONTDEK SAMEN MET MIJ JOUW NATUUR EN EEN NATUURLIJK LEVEN.

Rilana Altena

Rilana Altena

LevensKrachtVerbinder, Maanvrouw, healer, natuurspiritueel, kennisdrager – en deler, authentiek, puur, daadkrachtig, groot inlevingsvermogen, liefdevol, vol passie en enthousiasme.
Lees meer.