Kom terug bij jezelf en geniet van natuurlijk leven in flow

Leef je Levensdoel

in 8 stappen naar meer energie en balans in je leven

 

 

Jij bent vanmorgen vol goede moed opgestaan. Moed om de nieuwe dag te beginnen. Je merkt echter meteen dat je er eigenlijk de energie niet voor hebt. Je bent zo moe, dat je de puf niet hebt om in beweging te komen. Je ziet als een berg op tegen de dag die voor je ligt, want je moet nog zoveel doen.

 

 • Je wil zo graag lekker in je lijf zitten. Vol energie en passie in je leven staan. Maar het lukt je echt niet.
 • Je maakt je veel zorgen, het blijft maar malen in je hoofd.
 • Je ervaart heel weinig plezier in je leven.
 • Je slaapt slecht, ligt nachten wakker en overdag ben je doodop.
 • Je bent totaal niet meer creatief, het stroomt niet.
 • Je wilt overdag zoveel doen, maar er komt niets uit je handen en de tijd vliegt voorbij.
 • Je voelt je onzeker en denkt dat je niets goed kunt doen.
 • Je kunt/durft niet naar je gevoel te luisteren, soms voel je niets of juist teveel.
 • Je stort je in je werk, bent alleen maar druk met anderen en vergeet jezelf.
 • Je past je voortdurend aan, omdat je bang bent om afgewezen te worden.
 • Je vind het moeilijk uit je emoties te komen, boosheid, verdriet, angst stapelen zich soms heel erg op.

 

Ik ken dat gevoel. Ruim tien jaar geleden voelde ik mij ook zo. Moe, uitgeblust, had geen passie. Ik kon niet genieten van mijn leven, terwijl ik voelde dat ik zoveel had om voor te leven.

Je bent niet alleen. Ik spreek regelmatig vrouwen die niet verder komen. Vrouwen die druk zijn met zorgen voor anderen, omdat ze goed willen doen en zichzelf vergeten.

 

 

 

 

Hoe zou het zijn als jij kunt genieten van een natuurlijk leven?

 

 • Dat je gedachten niet meer zo malen, maar je focust op 1 ding tegelijk
 • Je veilig en geaard bent
 • Je creativiteit heerlijk stroomt
 • Je vol passie kunt leven en genieten
 • Jezelf kunt laten zien als de prachtige vrouw die je bent
 • Je zonder twijfel van jezelf kunt houden
 • Je nee durft te zeggen
 • Jij je eigen ruimte inneemt en staat voor jezelf
 • Je op je eigen gevoel en intuïtie kunt vertrouwen
 • Jij je goed voelt in je lijf

 

'Dat wil jij toch ook! De online training is gestart, 20 november start de volgende.'

 

 

 

Chantal de Man

Mijn hoofd zat vol en mijn lijf was moe. Ik vond het leven dat ik leidde zwaar. Ik had moeite me te concentreren op zaken die ik wilde en belangrijk vond. Ik worstelde enorm met mijzelf. Ik wil het beste uit mijzelf halen, de beste versie van mijzelf zijn, maar ik wist niet meer hoe dat moest. Ik wilde hulp om mij weer te focussen op gestelde doelen. Om rust te krijgen in mijn hoofd en hart. Deze training was mijn redder. Het bood mij de drive en de motivatie, die ik zelf niet meer had. Het gaf rust, vrijheid en liet mij mogelijkheden zien, die ik vergeten was.

Ik heb geleerd dat mijn lijf zeker reageert op eten en drinken. Met goede voeding en drinken slaap ik beter. Door de training ben ik weer gaan sporten, actiever geworden en ben afgevallen (-10 kg). Ik weet nu dat ik makkelijk tijd kan maken voor mijzelf en dan voldoende tijd overhoud voor huishouden en gezin. Ik heb een ritme gekregen en rust en ik kan plannen en nee zeggen. Dat is toch wel een unicum. Ik kan voor mij kiezen zonder daar een schuldgevoel van te krijgen en ik kan de beste versie van mij zijn voor mijn gezin.

De muziek maakte een hoop los, soms waren er visualisaties over watervallen en mooie bergen en rust, innerlijke rust. Andere keren was ik op een open plek, bizons aan het slachten en in mijn kracht aan het staan.
Ik had er eigenlijk nog nooit echt van gehoord dit instrument maar tjee wat een intensiteit. Wat een prachtig instrument. Zo vol hartstocht. Ik ben blij dat ik deze ervaring rijker ben. Ik luister graag naar de muziek en kom dan in volle rust, andere keren krijg ik er juist energie van.

 

 

 

 

Ik ben Rilana Altena en ik help vrouwen die niet aan zichzelf toe (kunnen) komen, weer genieten en vanuit hun eigen kracht in het leven staan. Ik breng hen in verbinding met hun levenskracht, zodat ze weer terugkomen bij hun natuurlijke leven. In rust en balans.

De eerste 30 jaar van mijn leven was ik totaal niet in verbinding met mijzelf. Ik was een onzeker, angstig en nerveus persoon. Ik overschreeuwde mezelf om gezien te worden en deed alles voor iedereen, om maar aardig gevonden te worden. Op een gegeven moment kwam ik een vrouw tegen. Zij bracht mij in verbinding met de kracht van de natuur. Van daaruit kwam ik in contact met vrouwen en heb ik mijn innerlijke vrouwelijke kant en kracht gevonden. Ik maakte door de verbinding met de natuur en de vrouwen om mij heen, verbinding met mijzelf. Kwam tot rust en balans door deze verbindingen en de technieken vanuit mindfulness.

Nu, ruim tien jaar later, ben ik getrouwd met de liefste man, die ik me maar wensen kon. Samen met hem, onze (bonus-)dochter en hond Nell leid ik een vol en gelukkig leven. En heb een gelijkwaardige, liefdevolle relatie.

 

Mijn leven is nu in rust en balans. En ik geniet weer volop van mijn leven.
Dat gun ik jou ook.

 

Rilana Altena

 

Mijn ervaringen en kennis heb ik omgezet in mijn eigen methode; methode voor levenskrachtverbinding. Deze bestaat uit drie stappen: kennismaken met jezelf, verbinden en natuurlijk leven.

Deze stappen komen samen in deze unieke training, transformerende training gebaseerd op chakras en handpanmuziek.

 

 

 

 

 

 

DE ONLINE TRAINING START 20 NOVEMBER

 

Wil jij eerst kennismaken met mij? Dat kan via een Skypegesprek. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan maken we een afspraak.

 

 

 

 

Modules ‘Leef je Levensdoel’

Chakra
LevensKracht:
uit je hoofd, in je lijf
Chakra
Creativiteit ten Top:
je wacht niet af, maar voelt en leeft je passie
Chakra
Daar Sta je:
uit het hoekje en zichtbaar zijn
Chakra
Jij bent Liefde:
geen zelftwijfel, maar houden van jezelf in alle facetten
Chakra
Laat je Horen:
geen stilte, want naar jou wordt geluisterd
Chakra
Zoek je diepste Zelf:
je weet veel, door te vertrouwen op je eigen weten
Chakra
Verbinding met de Bron: je bent altijd deel van de oerbron van energie
Chakra
Weten Wie je bent:
je weet nu wie je bent, want je kent je passies en doel

 

 

Wat kun je verwachten?

9 weken lang neem je deel aan de online training ‘Leef je Levensdoel; in 8 stappen naar meer energie en balans in je leven’.

Elke week op maandag een module in de mail. Met daarin uitleg, theorie, meditaties, e.a.

Een exclusieve besloten facebookgroep, voor het delen van ervaringen, ter inspiratie, motivatie en het stellen van vragen aan elkaar of aan mij.

 

Bonus

9 muziekstukken op de handpan gemaakt door Henk-Jan Pelle en Carlos Rodrigues. Deze stukken mag je houden!

2 live facebooksessies.

Een prachtig werkboek.

Een live terugkommiddag voor verdieping en verbinding.

2 of meer individuele Skypecoachsessies.

Na dit programma:

 • Is je gezondheid verbeterd.
 • Heb je je levensdoel duidelijk voor ogen.
 • Leef je vanuit je passie en creativiteit.
 • Voel je je lichamelijk, psychisch, emotioneel en spiritueel meer in balans.
 • Is er meer harmonie in je lijf en leven.
 • Heb je geleerd te werken met het zelfgenezend vermogen van je lichaam.
 • Leef je vanuit blijdschap en plezier.

 

 

Moniek Eertink

Ik worstelde met ruimte voor mijzelf maken en houden. Ik moest teveel ballen tegelijk in de lucht houden. Dit was hardnekkig en ik kon mezelf er niet alleen uit losmaken, voelde me opgesloten. Ik had geen verbinding met mijn eigen kracht.

Ik weet nu hoe het voelt om te vertrouwen op mijn eigen kracht en hoe groot deze wel niet is! Als ik naar mijn gevoel luister, dan ervaar ik zoveel zelfvertrouwen.

Ik heb door de training en de coaching net het zetje in de rug gekregen die ik nodig had. De verschilende oefeningen en de mukziekstukken werken in op je lijf, zijn, gevoel en je komt in verbinding met jezelf.

Petra Hiemstra

Ik had weinig energie en het gevoel dat ik alle ballen alleen in de lucht hield. Hoe dat anders kon wist ik niet. Ik wilde graag een relaxte moeder en vrouw zijn, die dingen kan loslaten en meer genieten.

Ik heb geleerd te leven in het NU. Ik geniet meer van spontane, onverwachte dingen en laat het huishouden meer liggen. Ook mijn man pakt hier meer in op. Eerst moest alles op mijn manier gebeuren, dat laat ik meer los.

Ik vond de meditaties en de bijbehorende muziek erg fijn en mooi. Ik deed dit altijd in bed voordat ik ging slapen. Ochtends werd ik dan uitgerust wakker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Veelgestelde VRAGEN

 

 

 

Ben je niet bekend met handpan muziek? Kijk dan naar het onderstaande filmpje.

 

DE ONLINE TRAINING START 20 NOVEMBER

Ilse Bunnik-Verhoeven

Ik kon niet uit mijn hoofd komen. Ik kwam niet bij mijn gevoel, kon niet aarden. Bijna iedere dag had ik hoofdpijn. En door mijn vermoeidheid kwamen paniekaanvallen om de hoek kijken. Ik had weinig energie, en was vaak moe en geirriteerd. Daarnaast voelde ik mezelf uit balans. Ik vond mezelf stom, omdat ik me zo moe en suf voelde.
Ik ben moeder en heb een eigen praktijk, maar ik ging dingen vermijden.

Ik voelde dat het niet meer stroomde in mijn lijf, alsof de radartjes in het speelgoedzeefje van mijn lijf (de chakra's) niet meer draaiden. Deze zaten verstopt. Als er 1 vastzit, dan heeft dat invloed op je hele lijf. Ik wilde ze weer aanzetten en in balans laten draaien. Meer energie vanuit mijn eigen kracht en lekker in balans zijn!

Ik heb in deze training geleerd te mediteren, ik wist eerder niet hoe dat moest. Ik sta meer stil bij het moment, weet hoe te aarden, waardoor ik me krachtig voel. Door de oefeningen in de training en de terugkommiddag, heb ik veel minder paniekaanvallen. De muziek is ontspanning, ook voor mijn kinderen. Al met al voel ik me veel beter en sterker.

Het heeft me ook de moed gegeven om te beginnen met afvallen (wat als een zwaard van Damocles boven me hing). Teveel overgewicht met alle bijkomende klachten. Ik ben intern nu zo in balans dat ik de kracht heb gevonden om hieraan te werken, ben inmiddels 10 kilo kwijt.

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

NB: Het is ook mogelijk de investering in 2 of 4 termijnen te betalen. Neem hierover Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met mij.

 

NB: Deze training is geen therapie. Deelname is op eigen risico. Zijn er klachten voor of ontstaan er klachten tijdens de training, dan is het altijd raadzaam om je huisarts in te schakelen en mij daarvan op de hoogte te stellen.