Kom terug bij jezelf en geniet van natuurlijk leven in flow

Baarmoederblessing

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd. Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:

DE BAARMOEDER IS GEEN PLEK OM ANGST EN PIJN IN TE BEWAREN;

DE BAARMOEDER IS EEN PLEK VAN CREATIE EN GEVEN VAN LEVEN.

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan de bovenstaande eenvoudige en essentiële waarheid. Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen van het jaar.

De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn. Het is een geschenk aan jezelf. De inwijding, zowel heling als zegening, reactiveert de vrouwelijke kracht.  De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit verre verledens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

Gedurende deze ceremonie ontvang je als vrouw de Rite van de Baarmoeder. In het onderstaande filmpje zie je hoe dat eruitziet. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen. Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht. Daar hoor je tijdens de voorbereiding meer over. In een cirkel maak je bijvoorbeeld op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper. Alle vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven.

Ik ben een Womb Keeper en sta ingeschreven op theriteofthewomb.com

Wil je de rite ontvangen, alleen of met een groep, beide is mogelijk.

  • Investering bij individuele rite: € 42,- incl. btw, € 35,- excl. btw
  • Investering bij een groepsrite: € 32,- incl. btw, € 25,- excl. btw p.p.

LATEN WE ONZE BAARMOEDER HELEN. LATEN WE DE BAARMOEDERS VAN ONZE MOEDERS, ZUSSEN EN DOCHTERS HELEN. OP DEZE WIJZE BRENGEN WE OOK HELING AAN MOEDER AARDE.

 

Marian de Leeuw


Ik mocht deelnemen aan de baarmoederrite, ‘Rite of the Womb, the 13th Munay Ki’, van Lunara. Het was een fijne avond waarin vrouw-zijn, warmte, samen delen en onze voormoeders centraal stonden. Rilana, onze ‘wombkeeper’, is een warme, lieve, rustige vrouw die het ritueel mooi heeft neergezet. Er was ruimte voor een lach en een traan. De avond werd langzaam opgebouwd met zang, drummen, een meditatie, mooie symbolische handelingen met water, vuur en bloemen en uiteindelijk de rite zelf, die heel liefdevol, helend en vrouwelijk is.
Ik vind de intentie van deze rite heel mooi en ben dankbaar dat ik hem heb mogen ontvangen.

Jolanda Hardiek


Ik heb een hele bijzondere avond gehad. Samen met mijn zusters heb ik de rite of the womb mogen ontvangen van Rilana. Deze rite was erg speciaal, liefdevol en emotioneel en ik dank mijn zusters dat ik dit samen met hen heb mogen ontvangen.

Maudy van der Toorn


Ik voel me herboren door de baarmoederblessing en voel geen blokkades meer. Het voelde als een warm bad.

Ingrid Woertman


Ik vond het zeer warm, veilig met liefde voorbereid en gedaan. Mooie rituelen. Ook fijn de uitleg als je minder thuis bent in deze wereld. Ik voelde de verbinding met voorouders, vrouwen wereldwijd en opgestegen meesters, priesteressen en krachtplekken ook sterk. Het delen en helen met vrouwen is zo powerful. Zo hoort het te zijn.

Rilana Altena

Rilana Altena

LevensKrachtVerbinder, Maanvrouw, healer, natuurspiritueel, kennisdrager – en deler, authentiek, puur, daadkrachtig, groot inlevingsvermogen, liefdevol, vol passie en enthousiasme.
Lees meer.